jobbító szándékkal...

váci témák

váci témák

váci játszóterek

2014. szeptember 19. - varkerti

ÚJ Hírek -

2017.07.07.

Szeretném megköszönni Vác város önkormányzatának, hogy már egy ideje szépen felújította a Deákvári főtér játszóterét és építettek egy szépet a lepusztult helyett a Duna-parti sétányon is. Így már szebb és biztonságosabb környezetben játszhatnak a gyermekek.

Új a csúszda, kiegészült még egy hintával. A többi játékot is felújították, lefestették. Tényleg szívmelengető lett!

 

 

Anno 2014

Éljen! Valaki végre kicserélte a balesetveszélyessé vált deákvári mászóka felvezető lépcsőjét! (a napokban a kislányom ujját is felhasította a régiből kiálló szög )

          volt....                                          van! :)

  maszoka deakvar        

 

Szeretném, ha illetékesekhez is eljutna...

3 gyerkőcömmel évek óta játszóterezésre vagyok ítélve - a több, mint 6 év alatt, amióta Vácon élek, szomorúan tapasztalom, hogy az egykor kellemes, gyönyörű játszóterek berendezései egyre hiányosabbak, felújítani pedig senki sem újítja fel őket, illetve...

Vácon kiemelt szerepet kapott a turizmus fejlesztése. Ezt megértem. Akkor a turisztikai szempontból kiemelt szerepet élvező Duna parton a komp mellett lévő játszótérnek (Szent Erzsébet fényesre simogatott hátsója mögött) miért kell ilyen állapotban leledzenie?

Októberben választás...játszótér felújítással is lehetne némi szavazatot besöpörni...az itt lakóknak mindenesetre fontos szempont...sok szavazóképes kisgyerekes szülő él itt...és, ha jól tudom, az állami propaganda népszerűsíti a nagy család ideáját....hát itt vagyunk...mi...nagy családdal, sok gyerekkel, sokan...és várjuk, hogy legalább tartsák karban, amit már egyszer létrehoztak...

 

Képek, a teljesség igénye nélkül, folyamatos, játszóterezés közbeni fotózással bővítve (bár ne kellene!)

lyukas csuszda deakvar libikoka deakvar hinta deakvar

hianyzo szemetes deakvar hianyzo lo dunaparti lovacska dunaparti hinta

dunaparti jatszoter hianyzo szemetese hianyzo gyuruk deakvar

Egyben és nagyban itt: http://indafoto.hu/boldoggabi/vaci_jatszoterek_allapota

Segítsetek azzal, hogy eljuttatjátok "megfelelő" helyre a posztot, küldjetek pályázati ötleteket...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vacitema.blog.hu/api/trackback/id/tr596693027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása